مواد لازم در تهیه ته چین در تابه دوطرفه
جهت تهیه ته چین در تابه دوطرفه، ابتدا مواد لازم از جمله یک دانه پیاز، چند حبه سیر، یک عدد فلفل دلمه ای قرمز و سبز، فلفل سیاه، جوانه های لوبیا سبز و نخود فرنگی به میزان مورد نظر خود را با دقت انتخاب کنید.
برای طعم دادن به ته چین میتوان از یک قاشق غذاخوری سس سویا، نمک، فلفل سیاه و سفید استفاده کرد. همچنین توصیه می شود از دو قاشق غذاخوری روغن کنجد استفاده کنید.
در مرحله بعد، پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای، به تابه اضافه کنید تا سرخ شوند. سپس جوانه های لوبیا سبز و نخود فرنگی را اضافه کنید و برای حدود پنج دقیقه بر روی حرارت بالا بگذارید تا برنج آن ها سرخ شود. در نهایت برنج را به آن ها اضافه کنید و به مدت چهار دقیقه بر روی حرارت متوسط پخت کنید.
برای پختن ته چین بهتر است از تابه دوطرفه استفاده کنید تا حرارت بهینه به تمام مواد رسیده و روی ماهیچه برنج خوش چسب شود. با آماده کردن تنوعی از سسهای مختلف، مثلاً سس چلو، سیر و سس سویا، میتوان پخت ته چین را در میان خواندنی های خانوادگی لذت بخش کرد.
نحوه پختن ته چین در تابه دوطرفه
ته چین یکی از خوراکیهای سریع و سادهای است که به راحتی میتوان در یک تابه دوطرفه تهیه کرد. در اینجا میتوانید نحوه پختن ته چین در تابه دوطرفه را یاد بگیرید.
اولین گام در تهیه ته چین در تابه دوطرفه انتخاب مناسبترین تابه است. پیشنهاد ما استفاده از تابههای ضخیم و سنگین برای تهیه ته چین است. سپس تابه را در حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود.
بعد از گرم شدن تابه، روغن را به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس پیاز خرد شده و سبزیجات دلخواه را به تابه اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. از میان آنها، هویج، فلفل دلخواه، فلفل قرمز، سیر، زنجبیل و سوئیتسورس از مواد اصلی ته چین هستند.
حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید تا روغن، طعم، و رنگ به هم برساند. سپس مقداری آب به تابه اضافه کرده و منتظر شوید تا بخار نمکزده شود.
حالا وقت آن است که نودل ته چین را به تابه اضافه کنید. بعد از اینکه نودل ها به همراه مواد دیگر مخلوط شدهاند، تابه را روی حرارت هایی ذوب شده بگذارید و مواد را به مدت چند دقیقه درون تابه بگذارید تا سریعتر یکدیگر را پختند.
و در انتها، ته چین در تابه دوطرفه شما آماده است. آن را از شعله بیرون آورده و روی ظرف سرو بدهید، سبکی مناسب برای تغذیه روزمره است.
طرز تهیه سس ته چین در تابه دوطرفه
سس ته چین یکی از محبوبترین سسهای خوراکی در دنیای غذایی است که به ماهیچه و بدنه یک کسب و کار دارد. این سس با مزهای شور و شیرین سبک و خوشمزه تهیه میشود و می تواند به عنوان یک سس چاشنی برای غذاهای مختلف سرو شود.
برای تهیه این سس ابتدا باید سسی که شامل سس سویا، سرکه، چیلی سس، نمک و قند میباشد در تابه ای با زره دو طرفه ریخته شود و روی حرارت ملایمی قرار گیرد. بعد از چند دقیقه، مواد را با یک قاشق حرکت داده و مواد را به هم مخلوط میکنیم. سس ته چین باید قوام مناسب و ماستی باشد، اگر کمی خیس بود، برای جایگزین کردن ماست میتوانیم آب بریزیم.
در مرحله بعدی، باید آزاد شدن نمک از حبابها را نشان دهیم و از تابه که داغ است، سس را برداریم. پس از خنک شدن، میتوانیم سس ته چین خود را جمع آوری کنیم و آن را در یک جای خشک و تاریک نگهداری کنیم.
سس ته چین را میتوان برای تهیه غذاهای آسان مانند نودل، سالاد کاردینال و سالاد تنوری بکار برد. پس از تهیه، سس را بر روی پیتزا نیز بپاشید و به دلخواه با پنیر تزیین کنید. سس ته چین باعث می شود مزه غذاها تلخی نداشته باشد و درآمد خوبی نیز دارد.
روش تهیه ته چین سبزیجات در تابه دوطرفه
ته چین از جمله غذایی است که امروزه در بین مردم خیلی محبوب شده است و به عنوان یکی از غذاهای سالم و خوشمزه شناخته میشود. روش تهیه ته چین سبزیجات در تابه دو طرفه به طور سادهای انجام میشود و همه میتوانند با استفاده از این روش، این غذا را تهیه کنند.
در این روش ته چین، ابتدا باید از سبزیجاتی مانند کلم، هویج، قارچ و ... استفاده کنیم. سبزیجات را با دقت شسته و خرد کرده و در یک کاسه اندازه مناسبی ریخته و نمک، فلفل، سیر و زردچوبه را بر روی آنها بریزیم و همه را خوب مخلوط کنیم.
سپس تابه دو طرفه را روی حرارت قرار داده و با استفاده از روغن زیتون، به آن برای روغن رسیدن تابه کمک میکنیم. بعد از اینکه تابه خیلی گرم شد، مواد خرد شده را به داخل تابه ریخته و به همه ظرفیت تابه پخش کنیم. سپس تابه را با دقت بر روی حرارت کم قرار داده و ده تا پانزده دقیقه صبر کنیم تا سبزیجات درون تابه خود را پخته کنند. پس از آن، با استفاده از یک سربه تابه را برگردانید تا ته چین سبزیجات به رنگ طلایی درآید.
از این روش فوقالعاده ساده برای تهیه ته چین از سبزیجات میتوانید استفاده کنید و این غذا را به عنوان یک غذای سالم و خوشمزه به همراه نان یا برنج سرو کنید. همچنین، میتوانید از مواد دیگر همچون گوشت، مرغ و میگو نیز برای ارتقای طعم این غذا استفاده کنید.
طرز تهیه ته چین مرغ در تابه دوطرفه
تهیه ته چین مرغ در تابه دوطرفه یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که بسیاری از علاقهمندان به آشپزی از آن استفاده میکنند. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را با دست مورد تهیه قرار داد و بعد از تمام شدن این مرحله، اسفناج را به آن افزود تا غذا خوشمزهتر شود.
بعد از افزودن اسفناج، مواد دیگری مثل فلفل دلمهای و سیبزمینی را به آن اضافه کنید، طوری که تمام مواد در کنار یکدیگر قرار گیرند. برای ایجاد طعم خوشمزه و شیرین به غذا، میتوانید از طعمدههای مانند سس سویا و سرکه استفاده کنید.
پس از اینکه مواد را در تابه دوطرفه ریختید، باید آن را به مدت چند دقیقه درون تابه پخته و بعد از آن باید آنرا به طور مرتب برگردانید تا همهی مواد در هم ترکیب شوند. در طول پخت غذا نباید فراموش کنید که وسط تابه را همیشه گرم نگه دارید.
با رسیدن به مرحلهی پایانی تهیه ته چین مرغ در تابه دوطرفه، میتوانید آن را با سبزیجات و نان سفید سرو کنید. این غذا با شیرین و تندی خود برای شما لحظاتی بهیادماندنی ایجاد خواهد کرد که حتی کمال هم توصیفخود را از آن نتواند بگوید.
نمک و ادویه های مناسب برای ته چین در تابه دوطرفه
ته چین یکی از غذاهایی است که در بسیاری از خانواده ها بسیار محبوب است. این غذا از دو قسمت پایینی (ته) و بالایی (چین) تشکیل شده است. برای ته چین، نمک و ادویه های مناسبی لازم است تا طعم و مزه این غذا بهتر شود.
یکی از ادویه هایی که برای ته چین به کار می رود، فلفل سیاه است. این ادویه طعم غذا را تند و تلخ می کند و به علاوه بر این، به دلیل داشتن خواص ضد التهابی برای سیستم گوارشی نیز مفید است. با فلفل سیاه، ته چین می تواند طعم تلختری داشته باشد و همچنین در صورتی که حال شما خوب نیست، این ادویه باعث بهبود حال شما می شود.
نمک همچنین از ادویه هایی است که برای ته چین استفاده می شود. نمک به عنوان یک ادویه اساسی برای ته چین استفاده می شود و طعمی شور و خوشمزه به غذا می دهد. با استفاده از آن، می توانید طعم مطلوب ته چین را حفظ کنید.
همچنین از سس سویا به عنوان یکی از ادویه های مورد استفاده در ته چین استفاده می شود. سس سویا در واقع دارای مزه شور و همچنین تلخی طبیعی است که به طعم ته چین اضافه می شود. این ادویه به دلیل دارا بودن مواد مغذی پرفایده برای بدن، بسیار مفید است.
در نهایت، می توانید از سیر و زنجبیل نیز به عنوان ادویه هایی برای ته چین استفاده کنید. سیر طعمی ترش و تلخی به غذا می دهد و زنجبیل طعمی تند و گرم را به غذا اضافه می کند. این دو ادویه دارای فواید بسیاری برای بدن هستند و استفاده از آنها در ته چین به شما کمک می کند تا طعم مطلوبی را برای غذا به دست آورید.