تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه ترشک سیب
ترشک سیب یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در فارسی و اصولا در مناطق شمالی ایران مصرف میشود. ترشک سیب از طریق اسیدیته خاصی که دارد، طعم ترشی خاصی دارد. این خوراکی بعضی از مردم به عنوان سیر دریایی نیز معرفی می کنند. تهیه ترشک سیب بسیار آسان و سریع است و مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه ترشک سیب ابتدا باید سیب ها را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را بر روی تخته بگذارید و با چاقوی تیز بریده و میوه های آن را تمیز کنید. در مرحله بعد، سیب ها را به شکل نیم دایره ریز کرده و درون یک قابلمه بریزید. سپس قند به مقدار لازم به آن ها افزوده و شعله را روشن کنید. در این مرحله می توانید به ترجیح خود ادویه های مختلفی مثل دارچین و هل اضافه کنید تا طعم بهتری به ترشک دهید.
وقتی سیب ها نرم شدند و شیرینی به آن ها رسید، منبع یا سیب را از روی شعله بردارید و تهیه ترشک سیب را در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در ظروف مناسب بریزید و به عنوان یک خوراکی خوشمزه و خوش طعم می توانید مصرف کنید. ترشک سیب می تواند به عنوان یک محصول خوشمزه و سالم مناسب برای سرو در میهمانی ها و اجتماعات مختلف باشد.