تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه ترشک آلبالو آبدار
ترشک آلبالو آبدار یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب در فصل تابستان است که توسط خانوادههای ایرانی ساخته میشود. طرز تهیه این خوراکی بسیار ساده است و مواد اولیه آن شامل آلبالو تازه و ترش و شکر میباشد.
برای تهیه ترشک آلبالو آبدار ابتدا آلبالوهای ترش را با آب بشویید و بذارید که آب آنها تا اندازهای خشک شود. سپس آلبالوها را برش داده و هسته آنها را از داخل جدا کنید. سپس آلبالوها را در قابلمه ای با شکر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب آلبالوها بخورد.
بعد از این مرحله آلبالوهای شکر زده را به یخچال بگذارید تا خنک شوند و طعم ترشک آلبالو آبدار به خوبی افزایش یابد. قبل از مصرف میتوانید بر روی ترشک آلبالو آبدار نوع دیگری از مغز همچون عناب یا تخمه ریخته و یا مقداری آبلیمو هم اضافه کنید تا طعم آن تازه تر شود.
ترشک آلبالو آبدار علاوه بر خواص خوشمزهی خود، کاملا مفید و خواصی هم برای سلامتی انسان دارد. به دلیل پرهیز از افزایش وزن و مصرف غذاهای سنگین مصرف ترشک آلبالو آبدار در ماه مبارک رمضان بر روی سیستم گوارشی بسیار مفید است.