تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه تارت میوه فرانسوی
تارت میوه فرانسوی یک دسر خوشمزه و شیرین است که معمولا با پایهای خشک و خرد شده و مخلوطی از کرم پسته و میوههای تازه تهیه میشود. این دسر محبوب در فرانسه است و در تمام ایام سال مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه تارت میوه فرانسوی ابتدا به تهیه پایه آن میپردازیم. برای این منظور، در یک کاسه مخلوطی از آرد، کره سرد و قند را همزن میکنیم تا مواد به صورت ترکیب شود و پایهای همگن و نرم بسازیم. سپس این مخلوط را در قالب تارت مربع یا دایرهای قرار داده و با چنگال در سطح آن نقوشی روی آن نقش میدهیم. سپس درون آن را با چند فرد سوراخ میکنیم و درون فریزر برای حدود 30 دقیقه قرار میدهیم تا سفید شود.
پس از اعمال گرما به فر، پایه تارت را به مدت 15 دقیقه در فر درجه حرارت مناسب میگذاریم تا طلايي رنگ شود. سپس آن را از فر خارج میکنیم و به خنک کردن به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملا خنک شود میگذاریم. سپس میوههای مورد نظر را بر روی پایه تارت بچینید و برای شکلدهی به طعم آن میتوانیم روی میوهها شیرینی تابور بریزیم. تارت میوه فرانسوی حال آماده سرو است و میتوان آن را با یک لیوان چای گرم لذت برد.