طرز تهیه تارت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه تارت

تارت یک دسر خوشمزه و محبوب است که در اصل از فرانسه به دیگر کشورها منتقل شده است. تارت از دو قسمت اصلی تشکیل شده است، بیسکویت خوراکی که به عنوان پایه خدمت می‌کند و مزه‌ی میوه یا خامه که بر روی بیسکویت قرار داده می‌شود. تهیه تارت نیاز به سه مرحله اصلی دارد که شامل تهیه بیسکویت، تهیه خامه و مزه میوه است.

ابتدا برای تهیه بیسکویت، آرد، کره، شکر و تخم مرغ را در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم و آن را در یخچال برای 30 دقیقه خنک می‌کنیم. بعد از آن، خمیر را به شکل دایره روی سینی فوریتر آماده شده پهن کرده و در فر 180 درجه سانتیگراد بین 15 تا 20 دقیقه پخته و طلایی می‌شود.

در مرحله بعدی، برای تهیه خامه میتوان از شیر، کاکائو، شکر و آرد استفاده کرد. خامه را بر روی بیسکویت پخته‌شده می‌ریزیم و بر روی آن مزه‌ی میوه‌ی دلخواه خود را قرار می‌دهیم. نوع میوه را می‌توان بر حسب فصل یا محبوبیت شخصی انتخاب کرد، از مزه و ظاهر تارت تاثیر زیادی می‌گذارد.

بعد از آن تارت را در یخچال حداقل یک ساعت خنک کرده و آماده جهت سرو و مصرف خواهد بود. تهیه تارت نیاز به حوصله و دقت دارد اما در نهایت لذت خوردن از آن ارزش تلاش را دارد. گاهی این دسر را با یک لیوان چای گرم همراه کنید تا تجربه‌ی لذت‌بخش‌تری داشته باشید.