تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه تارت
تارت یک دسر خوشمزه و محبوب است که در اصل از فرانسه به دیگر کشورها منتقل شده است. تارت از دو قسمت اصلی تشکیل شده است، بیسکویت خوراکی که به عنوان پایه خدمت میکند و مزهی میوه یا خامه که بر روی بیسکویت قرار داده میشود. تهیه تارت نیاز به سه مرحله اصلی دارد که شامل تهیه بیسکویت، تهیه خامه و مزه میوه است.
ابتدا برای تهیه بیسکویت، آرد، کره، شکر و تخم مرغ را در کاسهای مخلوط میکنیم و آن را در یخچال برای 30 دقیقه خنک میکنیم. بعد از آن، خمیر را به شکل دایره روی سینی فوریتر آماده شده پهن کرده و در فر 180 درجه سانتیگراد بین 15 تا 20 دقیقه پخته و طلایی میشود.
در مرحله بعدی، برای تهیه خامه میتوان از شیر، کاکائو، شکر و آرد استفاده کرد. خامه را بر روی بیسکویت پختهشده میریزیم و بر روی آن مزهی میوهی دلخواه خود را قرار میدهیم. نوع میوه را میتوان بر حسب فصل یا محبوبیت شخصی انتخاب کرد، از مزه و ظاهر تارت تاثیر زیادی میگذارد.
بعد از آن تارت را در یخچال حداقل یک ساعت خنک کرده و آماده جهت سرو و مصرف خواهد بود. تهیه تارت نیاز به حوصله و دقت دارد اما در نهایت لذت خوردن از آن ارزش تلاش را دارد. گاهی این دسر را با یک لیوان چای گرم همراه کنید تا تجربهی لذتبخشتری داشته باشید.