طرز تهیه انواع دسر های ساده خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه انواع دسر های ساده خانگی

دسر ها به عنوان بخش مهمی از غذاهای خودمانی محسوب می شوند. در میان دسر ها، دسته بندی های مختلفی وجود دارند که هر کدام از آنها از مواد مختلفی تهیه می شود. در اینجا به طرز تهیه انواع دسر های ساده خانگی در سه بخش مختلف اشاره خواهیم کرد.

بخش اول: تهیه دسر با میوه های تازه

برای تهیه دسر با میوه های تازه می توانید انواع میوه هایی مانند سیب، هلو، گلابی، هندوانه و غیره را استفاده کنید. برای تهیه این دسر می توانید میوه های تازه را به صورت رنده شده یا به شکل تکه تکه کنار هم قرار داده و با شیر یا پنیر تازه پخته شده مخلوط کنید.

بخش دوم: تهیه دسر با محصولات شیرین

برای تهیه دسر با محصولات شیرین می توانید از موادی مانند ماست، خامه، شکلات و شیرینی استفاده کنید. برای تهیه این دسر می توانید محصولات شیرین را با هم مخلوط کرده و به عنوان تزیین از موادی مانند کره، شکلات ترش و پودر کاکائو استفاده کنید.

بخش سوم: تهیه دسر با محصولات آردی

برای تهیه دسر با محصولات آردی می توانید از موادی مانند روغن، شکر، پودر شیرین، نمک، برنج و غیره استفاده کنید. برای تهیه این دسر می توانید آرد، شکر، روغن و سایر مواد را با هم مخلوط کرده و آن را پخته شده و نرم کنید. سپس آن را با مواد دیگر مانند آجیل و میوه های تازه تزیین کنید.

در نهایت، طرز تهیه دسر های ساده خانگی به سلیقه شخصی بستگی دارد و هر کدام از این بخش ها به تناسب با مواد مورد استفاده، می توانند تغییر کنند. در هر صورت، تهیه دسر های خانگی ساده و مجلسی یکی از کارهای لذت بخش در آشپزی است.



طرز تهیه کیک ساده خانگی

تهیه کیک ساده خانگی یکی از روش‌های ساده و لذیذ برای تجربه کردن قهوه‌ای در خانه است. در این مقاله نحوه تهیه کیک ساده خانگی در حین آماده کردن خامه، تزئین و ذخیره روش‌های مختلف کرم و اراک هم دسته‌بندی شده است. بامنوع امید است تجربه کیک خود را از طریق زیربایستید.

مواد مورد نیاز:

- یک لیوان شیر

- یک و نیم لیوان آرد سفید

- یک و نیم قاشق چایخوری پودرپخت

- فنجان شکر

- مرباخوری مایع

- یک قاشق چایخوری وانیل

نحوه آماده کردن:

1. شیر، آرد، پودرپخت، شکر و وانیل را در یک ماهیتابه کوچک ترکیب کنید.

2. مواد را با هم ترکیب کنید تا یک خمیر نرم و گلوله‌ای را پدید آورند.

3. داخل قابلمه روغن زیادی بچکانید و آنرا برای از بین بردن خمیر داغ کنید.

نکته: کیک باید در حد ملایم ترین گردشی باشد، چون خیلی بافت آن رو به حالت چسبنده برگرداند.

مواد مورد نیاز برای خامه:

- یک لیوان خامه تقریباً خنک

- یک قاشق چایخوری وانیل

- چهار قاشق غذا خوری شکر

نحوه آماده کردن:

1. برای درست کردن خامه، خامه را در ترازوی الکترونیک قرار داده و ترازو را روشن کنید.

2. وانیل را برای خامه اضافه کنید.

3. شکر را به خامه اضافه کنید و سپس مواد را با هم ترکیب کنید تا خامه تازه و روانی پدید آورید.

یرای تزئین کیک می‌توانید از مرباهای فروشگاهی و میوه‌های خشک یا تازه استفاده کنید.

نحوه ذخیره سازی:

1. با بافت نرم و تازه، کیک را از قابلمه بردارید و آنرا روی یک صفحه نگهداری گذاشته یا آنرا نصف کنید و از وان متوسط استفاده کنید.

2. خامه را برای تزئین بر روی کیک استفاده کنید و پس از آن میوه‌های خشک یا تازه را بر روی آن بگذارید.

3. کیک را در یخچال نگهداری کنید و هنگام سرو به مهمانان سبزیجات تازه تزئین شده را بر روی کیک بپاشید.

امیدواریم که با این مطلب بتوانید کیک ساده و لذیذ خانگی را برای خانواده خود تهیه کنید و از آن لذت ببرید.



طرز تهیه پودینگ وانیلی ساده خانگی

پودینگ وانیلی یکی از دسرهای محبوب و ساده برای تهیه در خانه است. برای ساختن آن، مواد اصلی شامل شیر، قهوه‌خوری نشاسته، شکر و ماده‌ی امولسیفیه که می‌توانید از تخم‌مرغ، زرده‌ی تخم‌مرغ یا شیرترش استفاده کنید، نیاز است.

ابتدا شیر را در قابلمه‌ی متوسطی بر روی حرارت ملایم گرم کنید. در ظرف دیگر، قهوه‌خوری نشاسته، شکر و ماده‌ی امولسیفیه را با هم ترکیب کنید و به شیر گرم اضافه کنید. حرارت را بیشتر کنید و با هم مخلوط کنید تا مواد به هم برسند.

بعد از چند دقیقه، حرارت را کاهش دهید و حدود ۵ دقیقه به هم مخلوط کنید تا پودینگ شروع به افزایش ضخامت کند. آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف یا ظروف تقسیم کنید. برای اینکه روی آن شبیه به پودینگ‌های آماده‌ی خریداری شده شوید، می‌توانید روی آن شوفل پودر شکلات بریزید.

در نهایت، پودینگ را در یخچال قرار داده تا سرد شود. برای سرو کردن ، می‌توانید با کره، توت‌فرنگی تازه یا هل از بالای آن بپوشانید، و یا به صورت تنها سرو کنید. این پودینگ، به عنوان دسر خامه‌ای، پرطرفداری در بین خانواده‌ها دارد.



طرز تهیه شیرینی قرمز خانگی

شیرینی قرمز خانگی یکی از خوراکی های محبوب در کشور ماست که با ذوق و مهارتی که در آن می‌گذارند، توسط خانم‌ها و دختران در هر منزل تهیه می‌شود. در اینجا به روش تهیه شیرینی قرمز خانگی با توجه به مواد لازم برای آن می‌پردازیم.

مواد لازم

* دوستانۀ قرمز: یک پوند

* شیر: یک پیمانه

* تخم مرغ: دو عدد

* آرد: سه پیمانه

* شکر: دو پیمانه

* وانیل: یک قاشق چایخوری

* پودر کاکائو: دوقاشق چایخوری

* بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

* نمک: ربع قاشق چایخوری

* روغن

روش تهیه

ابتدا دوستانۀ قرمز را بشویید و قسمت سرشاخه‌ها را از آن گرفته و دوغاب روی آن بردارید. سپس آن را در ظرفی قرار داده و خمیر چند ساعت در دمای اتاق بگذارید تا از گرمایش ظرف شروع به خمیر شدن نکند، پس از چند ساعت، دوستانه را بصورت خمیر در آورده و آن را که محانظت کرده‌ایم، خشک کنید.

سپس تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بزرگ ترک بزنید و یک قاشق روغن و شیر را هم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید، سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و به همراه با مربا و شکر، تخم مرغ‌ها را به خوبی هم بزنید.

لطفاً به تصویر در ذیل توجه کنید:

![Alt Text](https://www.google.com/images/branding/googlelogo/1x/googlelogo_color_272x92dp.png)

در ادامه با اضافه کردن وانیل، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک، همه موارد را به هم بزنید و به شیرینی کمی رنگ قرمز اضافه کنید. سپس شیرینی را با دست‌های خود صاف کرده و به مدت 30 دقیقه در قفسه‌ی یخچال قرار دهید. سپس روی شیرینی دوستانۀ خرد شده را که قبلاً خشک کرده‌اید، ریخته و شیرینی را درون فر قرار دهید. در دمای 350 درجه فارنهایت، شیرینی را به مدت 30- 40 دقیقه بپزید.

سپس شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن آن را به قطعات مناسب مثل گلوله و یا چاقو قابل برش کردن، ببرید. حالا شیرینی قرمز خانگی شما آماده سرو شدن است!



طرز تهیه کلوچه چایی ساده خانگی

تهیه کلوچه چایی ساده خانگی یکی از فعالیت‌های خانگی و شیرینی‌پزی است که ممکن است برای خیلی افراد به نظر دشوار و پیچیده باشد، اما در واقع این فرایند بسیار ساده و راحت است. برای تهیه کلوچه چایی ساده خانگی به موادی از قبیل: آرد، شکر، روغن گیاهی و تخم مرغ نیاز داریم.

ابتدا برای تهیه کلوچه، آرد را به مقدار مطلوبی در یک ظرف بزرگ بریزید و به آن شکر را اضافه کنید. سپس با استفاده از یک میکسر یا آبکونه، آرد و شکر را به خوبی باهم مخلوط کنید تا از ایجاد گلوتن جلوگیری شود.

پس از آن، روغن گیاهی را به مواد اضافه کنید و سپس تخم مرغ را تک‌تک به مواد اضافه کرده و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید. در این مرحله برای آماده کردن خمیر کلوچه، می‌توانید دستگاه مخصوص خمیرزنی را استفاده کنید یا با دست خمیر را دستی درست کنید.

بعد از اینکه خمیر کلوچه آماده شد، باید این خمیر را به صورت کرات یا توپ‌های کوچک برش دهید و روی تابه یا سینی فر قرار دهید. سپس این کلوچه‌ها را به مدت 10-15 دقیقه در داخل فر داغ به مدت 15-20 دقیقه پخته کنید. بعد از اینکه کلوچه‌ها طلایی رنگ شدند و کاملا پخته شدند، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شوند.

در نهایت، کلوچه‌های چایی ساده خانگی شما آماده خوردن هستند. آن‌ها همراه با چای خوشمزه و داغ می‌توانند دلچسب ترین خوراکی‌ها در هر میز چایی باشند.



طرز تهیه کاپ کیک ساده خانگی

برای تهیه کاپ کیک ساده خانگی ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه کاپ کیک ساده خانگی نیاز به آرد، شیر، بی‌کربنات سودا، پودر قند، تخم مرغ و روغن دارید. نسبت استفاده از این مواد به صورت زیر است: دو پیمانه آرد را با یک و نیم پیمانه شیر، دو قاشق چای خوری بی‌کربنات سودا، دو پیمانه پودر قند، سه تا چهار تخم مرغ و نیم پیمانه روغن مخلوط می‌کنیم.

سپس با استفاده از یک مخلوط‌کن، تمام مواد به صورت یکنواخت و بدون گلوله روی با هم مخلوط می کنیم. در ادامه در کاپ کیک ها را پر کرده و در یک قالب پیش پز شده برای تهیه کاپ کیک ساده خانگی قرار می دهیم.

حال قالب حاوی کاپ کیک ها در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد برای ۲۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم. پس از مدت زمان مشخص شده، کاپ کیک ها در فر روشن یا ترموستات را به صورت دستی تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم تا کاپ کیک ها بهتر پخته شوند. بهترین روش برای تست پختگی کاپ کیک ها، کندوکاپ برجسته شده از روی کاپ کیک است.

پس از پخت کامل، کاپ کیک ها را از فر بیرون می‌ورزانیم و می‌گذاریم تا سرد شوند. برای دکوراسیون کاپ کیک ها، می‌توانید از شکلات ترش رنگی، کرم، آبنبات و میوه‌های تازه استفاده کنید. حال کافیست کاپ کیک های ساده خانگی را دکوره کرده و سرو کنید.



طرز تهیه مافین ساده خانگی

مافین یکی از شیرینی‌های پرطرفدار و محبوب است که معمولاً به عنوان یکی از دسرهای خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تهیه مافین ساده خانگی، فرآیندی ساده است و می‌توانید با رعایت تکنیک‌های آن را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه مافین، اولین قدم تهیه خمیر است. برای این کار به یک کاسه مخلوط کنید، تخم‌مرغ، شیر، شکر، وانیل و آرد را به ترتیب و مقادیر دلخواه به مخلوط خود اضافه کنید. سپس تمام مواد را به یکدیگر بزنید تا به صورت یکپارچه شود.

در مرحله دوم به صورت کم کم و با مرحله‌ای تخم مرغ‌های سفت را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی آن را هم بزنید.

سپس بهتر است قابلمه‌ای را به داغ کردن قرار دهید و یک قاشق معمولی روغن در آن قرار دهید. وقتی روغن سرخ شد، مقداری از خمیر را به داخل قاشق ریخته و آن را با دقت برای پخت به اندازه کافی صاف کنید.

سپس در این فرآیند چوب دستی را به فرم دایره‌ای روی خمیر حرکت بدهید تا خمیر به شکل یک مافین قرار بگیرد. بعد از گذشت یک دقیقه اول، مافین را به سمت پشت برگردانید تا همه طرف‌ها چسبیده باشد.

بعد از ده دقیقه اولیه پخت، مافین را با چاقو با دقت بردارید تا برای پختن طرف دیگر آن را به مقدار کافی سبک تر کنید و همین فرآیند را برای مافین بعدی تکرار کنید.

در نهایت مافین‌های خود را با شکلات، عسل یا میوه‌های خشک خوشمزه تزیین کرده و در سرویس دهنده بنداخته و لذت ببرید.