طرز تهیه آش جوشواره با کشک

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه آش جوشواره با کشک

آش جوشواره با کشک یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اکثر مردم ایران به خصوص در فصل سرما مصرف می‌کنند. این آش از جوشیدن نخود، عدس و گندم به همراه سبزیجات و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود و با اضافه کردن کشک به آن طعمی منحصر به فرد و خوشمزه به آش می‌بخشد.

برای تهیه آش جوشواره با کشک، ابتدا نخود، عدس و گندم را به مدت حدود چند ساعت خیس کنید تا خوب بپزند. سپس آن‌ها را در ظرفی با آب بپزید تا نرم شوند. به این مواد سبزیجات مختلفی مانند تره، جعفری، شنبلیله و نعناع فرستاده می‌شود تا آش طعم و آرومی از جمله جوشنجان بگیرد.

در مرحله بعد، می‌توانید ادویه‌های خود را به آش اضافه کنید که معمولاً شامل زردچوبه، فلفل سیاه و نمک می‌باشد. بعد از این مرحله می‌توانید کشک را به آش اضافه کنید و مدتی روی حرارت بگذارید تا خوب آش کشک جوش بیاورد و آماده سرو شود.

با تهیه این آش معطر و پر خاصیت، می‌توانید از برطرف شدن گرسنگی و لذت بردن از یک وعده غذایی خوشمزه و مغذی لذت ببرید. این آش به عنوان غذای سنتی و خانگی ایرانی مورد توجه زیادی قرار گرفته و محصولی محبوب برای صرف ناهار یا شام می‌باشد.